Silhouette Interior Design | Raffel Tower Penang | Vault Design Lab
1925
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1925,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,menu-animation-underline,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Silhouette | Raffel Tower Penang

Silhouette | Raffel Tower Penang

Let us help you bring your home to life

Situated on a lush tropical landscape of the sloppy hillside of Mount Gambier in the heart of Penang Island is this apartment with an artistic view. The central space of the house is essentially an open breezeway, allowing a seamless connection between the living room and dining. The space is pierced with sunlight, and armored with nature greenery perched in the surreal interior, fostering a soothing sense of serenity. Enhancing the detailing of the design are noble materials that include stone, concrete and wood grains. “There are hundreds of different shades of grey. Depending on the time of day, you can see so many subtle nuances.”

Location

Raffel Tower Penang, Malaysia

Category

Condo Design