Rouge In Wood | The Light Collection Penang | Vault Design Lab
1072
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1072,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,menu-animation-underline,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Rouge In Wood | The Light Collection III Penang

Rouge In Wood | The Light Collection III Penang

Let us help you bring your home to life

Criss-crossing in between contemporary and tropical influences, this waterfront townhouse perfectly creating a visual discourse into a relaxing and reviving haven that strip away from the hustle-bustle of city. Throughout the apartment, a strong sense of tropical Balinese is further enhanced by integration of natural elements such as stone, wood and greenery. The interior follows suit in a refined and welcoming vibes with wood vein and donned with decent furnishings which brings out a more prolific setting. As spectacular as it looks, the cladded timber ceiling gives the house a warm and appealing sense it deserves. This house is indeed a piece of sanctuary that built on the water edge; a beautiful choreography between nature and architecture.

Location

The Light Collection III, Penang, Malaysia

Category

Landed Design