Journal Interior Design | Mont Residence Penang | Vault Design Lab

Journal | Mont Residence Condominium Penang

Journal | Mont Residence Condominium Penang

Let us help you bring your home to life

The accents and the style understated but refined, this is a home where peace seems to come naturally. The view is simply magnificent, looking out onto the city from the large living area, which features an open plan and plenty of room to stretch out in.

Walking the hall, you will never feel constrained, never feel like you are anywhere but where you need to be. The installations are all modern and cutting-edge, and from the kitchen to the bathroom to the bedroom, everything blends in together, giving the entire space a consistent feel, smoothing your shifts as you go from one place to the next. Subdued coloring throughout is just what you need to achieve the calm that you have always imagined possible in your home.

Location

Mont Residence Condominium Penang, Malaysia

Category

Condo Design